tiistai 10. toukokuuta 2011

Ovi raollaan Eurooppaan

Aktivaattori Johanna kävi 3.-8.5 Blackpoolissa Youth in Action koulutuksessa, jonka tarkoituksena oli hankkia yhteyksiä muihin Euroopan maihin ja niin ollen mahdollistaa nuorten ryhmätapaamisia ja EVS-hankkeita.

Nyt on sitten ovi raollaan seuraaviin Euroopan maihin: Belgia, Ranska, Kroatia, Liettua, Englanti, Viro ja Puola. Näissä maissa olevia kontakteja olisi nyt sitten tarkoitus alkaa hyödyntää. Tällä hetkellä Keskipiste-Leaderin alueella on kiinnostuksensa nuorten ryhmätapaamisiin ilmaissut yksi nuorten ryhmä Pyhäjärveltä.

Jos sinua ja ystäviäsi kiinnostaa, joku seuraavista aiheista: Eurooppa-tietoisuus, vähemmistöt, uskontojen välinen vuoropuhelu, kaupungin/maaseudun kehittäminen, syrjinnänvastainen toiminta, nuorisopolitiikka, taide ja kulttuuri, tiedotusvälineet ja viestintä/nuorisotiedotus, sukupuolten tasa-arvo, oppiminen urheilun, liikunnan ja ulkoilun kautta, vammaisuus, terveys, seksuaalivähemmistöjen oikeudet, ympäristö tai romaniyhteisöt. Kerää siis kasaan vähintään 8 kaveriasi iältään 13-25 vuotta ja ota yhteyttä Aktivaattori Johannaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti