tiistai 10. toukokuuta 2011

Ovi raollaan Eurooppaan

Aktivaattori Johanna kävi 3.-8.5 Blackpoolissa Youth in Action koulutuksessa, jonka tarkoituksena oli hankkia yhteyksiä muihin Euroopan maihin ja niin ollen mahdollistaa nuorten ryhmätapaamisia ja EVS-hankkeita.

Nyt on sitten ovi raollaan seuraaviin Euroopan maihin: Belgia, Ranska, Kroatia, Liettua, Englanti, Viro ja Puola. Näissä maissa olevia kontakteja olisi nyt sitten tarkoitus alkaa hyödyntää. Tällä hetkellä Keskipiste-Leaderin alueella on kiinnostuksensa nuorten ryhmätapaamisiin ilmaissut yksi nuorten ryhmä Pyhäjärveltä.

Jos sinua ja ystäviäsi kiinnostaa, joku seuraavista aiheista: Eurooppa-tietoisuus, vähemmistöt, uskontojen välinen vuoropuhelu, kaupungin/maaseudun kehittäminen, syrjinnänvastainen toiminta, nuorisopolitiikka, taide ja kulttuuri, tiedotusvälineet ja viestintä/nuorisotiedotus, sukupuolten tasa-arvo, oppiminen urheilun, liikunnan ja ulkoilun kautta, vammaisuus, terveys, seksuaalivähemmistöjen oikeudet, ympäristö tai romaniyhteisöt. Kerää siis kasaan vähintään 8 kaveriasi iältään 13-25 vuotta ja ota yhteyttä Aktivaattori Johannaan.

sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Blackpool

Nuorisoaktivaattori Johanna lähtee huomenna 3.5 koulutukseen Blackpooliin etsimään yhteistyötahoja mahdollisiin nuorten kansainvälisiin hankkeisiin ja ideoihin. Koulutuksen tarkoituksena on helpottaa kommunikaatiota eri toimijoiden välillä ja sitä kautta löytää yhteityötahoja esim. Youth in Actonin mahdollistamiin ryhmätapaamisiin tai EVS vapaaehtoishankkeisiin.

Käy kurkistamassa www.cimo.fi ja sieltä Youth in Action niin saat ehkä hyviä ideoita siitä, mitä nuoret voivat saavuttaa kansainvälistymisellä.

Ilmoita heti hyvästä kansainvälisyysideasta nuorisoaktivaattorillesi ja kehitetään yhdessä siitä toimiva juttu!